Anunt

În aplicarea prevederior HCL Sadu nr. 88/2015 privind aprobarea regulamentului de instituire și administrare a taxei speciale de salubrizare și HCL Sadu  nr. 76/2016 privind aprobarea taxei speciale de salubrizare,  vă aducem la cunostință că până la data de 01 Noiembrie 2016 aveți obligația de a depune Declarația de  impunere în vederea stabilirii taxei speciale de salubrizare, însoțită de copia actului de identitate, la sediu Primăriei – Biroul Impozite și Taxe.

În cazul nedepunerii declarației , obligația de plată se va stabili din oficiu, pe baza informațiilor existente(Registrul national de evidență a populației, Registrul agricol, Registrul Comerțului, etc.).

Pentru imobilele care sunt locuite temporar (case de vacanță, etc) și nu sunt imobile de domiciliu sau reședință , obligația de a declara revine proprietarului, taxa lunară fiind calculată luându-se în considerare o singură persoană. Declarația se depune pentru fiecare unitate locativă deținută.

Taxa specială de salubrizare utilizatori casnici la nivelul comunei Sadu este de 4,21 lei/pers/lună.

Formularele se pot procura de la sediul Primăriei Sadu sau pot fi descărcate de aici:  

  Model DECLARATIE (331,9 KiB, 466 hits)

  Model DECLARATIE PERSOANE JURIDICE (797,3 KiB, 311 hits)

Declarațiile pot fi transmise și în format electronic, semnate și scanate, pe adresa: taxe@sadu.ro.

 

 

 

Related posts

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial